Какъв гранитогрес да изберем за дома си?

Какъв гранитогрес да изберем за дома си?

 От 11 фев. 2015

Гранитогресът е една от най-предпочитаните облицовки за домове и обществени сгради. Той също така намира широко приложение при подовите настилки и облицоването на стени. Плочите гранитогрес са изключително издържливи на всякакви климатични условия. Те са мразоустойчиви и имат почти нулева водопропускливост. Повърхността на плочите гранитогрес може да бъде матирана, полирана или гланцирана. Ако сте решили да правите ремонт на жилището си, гранитогреса може да бъде страхотното решение за Вас.

В различните помещения на дома си, може да заложите на различен вид гранитогрес. В хола, например може да облицовате стените с матирани плочи. За пода на коридорите, може да поставите полирани. Матираните плочи гранитогрес имат специално antislip покритие, против подхлъзване. Поради тази причина, можете да заложите на тях в банята си. Когато избирате обзавеждането за дома си трябва да се доверите на доказани и известни марки производители. Много е важно да подберете качествени продукти, за да може да им се радвате дълги години.

Гранитогресът, който ще изберете за дома си трябва да бъде съобразен с Вашите изисквания за цвят и размер. Не пренебрегвайте собствените си предпочитания и обзаведете комфортно и практично дома си. За външното облицоване на жилището си може да изберете калиброван гранитогрес. Той се поставя без фуги, тъй като плочите са специално изработени, за да прилепват плътно една до друга. Модерен, функционален и практичен, това е гранитогресът -страхотно решение за всеки дом.

 

 


Още новини

Защо гранитогрес за пода в дома ни?

Когато правим ремонт на дома си трябва да се погрижим за няколко основни детайли преди да започнем с обзавеждането. Хубаво е да помислим за подовата настила, облицовката на стените и цялостният интериорен дизайн на ...

Защо да изберем гранитогрес за външно облицоване на дома си?

Външното облицоване на дома ни може цялостно да промени визията му. Голяма част от хората са скептично настроени за използването на гранитогрес в ролята на външно облицоване. По-често можем да срещнем сгради и ...

Препоръчваме Ви: гранитогрес