Как да съчетаем гранитогреса с интериора на помещението?

Как да съчетаем гранитогреса с интериора на помещението?

 От 9 дек. 2014

За да обзаведем дома си, ние се нуждаем от много идеи и малка доза вдъхновение. Не е задължително да сме дизайнери, за да можем да съчетаем добре мебелите си, да изберем настилките и облицовката за стените. Важно е да бъдем наясно с предпочитанията си и да направим всичко възможно, за да ги осъществим. Изборът на подовата настилка е основна наша задача, при започването на ремонта. Можете да комбинирате тъмни и светли нюанси, за да внесете повече разнообразие в помещението си.

Следваща и не по-малко важна стъпка е изборът на стенната облицовка. Тук вече може да развихрите напълно въображението си. Гранитогреса е страхотно предложение за този етап от облицоването. За стените си може да комбинирате различни по големина, материал и дизайн плочи. Ако пода Ви е тъмен, заложете на по-светлите тонове за стените. Можете също така да облицовате в различни цветове гранитогресни плочи всяка стена. Не се притеснявайте да съчетавате ярки и тъмни нюанси, резултатът ще Ви хареса.

Цялостният интериор на едно помещение се определя, разбира се от обзавеждането. След като сте приключили с основните и важни моменти по облицоването на пода и стените, сега е време да продължите с обзавеждането. Не забравяйте, че всичко което ще купите сега трябва да бъде съобразено със основната обстановка, която сте създали в помещението си. Съобразете цвета на стените например с мебелите. Подберете декорации за стаите в тон с подовата настилка. Комбинирайте всеки детайл, така че да отива идеално на интериора на помещението Ви. Не пестете идеите си и създайте желаната приятна обстановка в дома си, за Вас и за цялото Ви семейство.

 

 


Още новини

Защо гранитогрес за пода в дома ни?

Когато правим ремонт на дома си трябва да се погрижим за няколко основни детайли преди да започнем с обзавеждането. Хубаво е да помислим за подовата настила, облицовката на стените и цялостният интериорен дизайн на ...

Какъв гранитогрес да изберем за дома си?

Гранитогресът е една от най-предпочитаните облицовки за домове и обществени сгради. Той също така намира широко приложение при подовите настилки и облицоването на стени. Плочите гранитогрес са изключително ...

Препоръчваме Ви: гранитогрес